خانه » کرمان اعتدال » بهداشت و سلامت » اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در کرمان

اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در کرمان

حسین رشیدی امروز در نشست خبری اظهار داشت: بخشی از حوزه دامپزشکی مانند تشخیص و درمان در حوزه بخش خصوصی انجام می‌شود که شامل درمانگاه‌های دامپزشکی، آزمایشگاه‌ها و داروخانه‌های دامپزشکی و مراکز مایه‌کوبی می‌شوند.

مدیرکل دامپزشکی کرمان بیان داشت: دامپزشکی در سال‌های اخیر اقدامات شاخصی انجام داده است از جمله مبارزه با بیماری‌های دامی در سال‌های اخیر کارهای موفقی داشتیم و بیماری‌های مهمی که  همواره دغدغه ما در سطح استان بوده کنترل و مهار شده است.

رشیدی گفت: در گذشته بیماری اپیدمی که در سطح کشور و استان داشتیم بیماری تب برفکی بود که خسارت قابل توجهی به دامداری‌ها وارد می‌کرد و با تمهیداتی که اندیشیده شد این بیماری به طور کامل تحت کنترل است و کانون‌های این بیماری در سال‌های اخیر محدود و انگشت‌شمار شده است.

وی ابراز داشت: ما تواتستیم کنترل قابل خوبی در زمینه انتقال بیماری‌ها به انسان داشته باشیم، یکی از کارهای ما تظارت بهداشتی بر فرآورده‌ها و محصولات دامی است که نقش مهمی بر سلامت مردم دارند.

رشیدی بیان داشت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در کشتارگاه‌های مرغ آغاز شده است، گوشت مرغ بر حسب امکاناتی که در کشتارگاه‌ها وجود دارد بسته‌بندی آن با شرایط مختلف انجام می‌شود.

فارس/

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme